Results 1 to 5 of 5

Thread: 502 Bad Gateway

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    508

    502 Bad Gateway

    I randomly get 502 Bad Gateway when opening a post?

    Only started today.

  2. #2
    Senior Member Radialhead's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    495
    I get that occasionally. Clearing the cache solves it (for me).
    Loose - the opposite of tight. Lose - the one that's pronounced 'looze'.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    508
    Quote Originally Posted by Radialhead View Post
    I get that occasionally. Clearing the cache solves it (for me).
    Thanks but just tried it and still the same.

  4. #4
    Senior Member Radialhead's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    495
    I've been getting the 502 error in most threads since yesterday afternoon. It works fine if I log out, or if I go into incognito mode (either logged in or not). If any techie bods are reading this, it's Chrome version 49.0.2623.112 m.
    Loose - the opposite of tight. Lose - the one that's pronounced 'looze'.

  5. #5
    Senior Member Radialhead's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    495
    <tumbleweed>
    Loose - the opposite of tight. Lose - the one that's pronounced 'looze'.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •